Velkommen til en trygg salong

Hvordan blir ditt neste besøk hos oss?
Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyest prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese med om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Hva gjør vi?
Trygghet kommer først
Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smittevernsarbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!
Nye kunder og drop in kunder skal derfor fylle ut skjema med navn og telefonnummer der man gir egenerklæring på at man ikke har symptomer på Covid 19, når du kommer.

Avstand
Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning.

God rengjøring!
Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Smittevernskurs
Alle bedriftens ansatte har gjennomgått smittevernkurs, samt rutiner og prosedyrer er etablert i henhold til forskrift og veileder i henhold til NFVB og FFF sin anbefalte standard.

Blader, magasiner
Kan være en smittekilde, og vi fjerner dette i perioden.

Servering av mat og drikke
Ble ikke tillat i denne perioden. Så om du skal være hos oss en stund ber vi deg ta med med drikke og mat selv, om du ønsker det.

Hårvask
Vi har hårvask med i stort sett alle våre behandlinger til vanlig og siden det kan være smitte av koronavirus i hår, anbefaler vi dette ekstra i disse tider.

Ansikt til ansikt behandling
Ved farging og forming av bryn og vipper ber vi deg om å ikke prate i den tiden denne behandlingen varer, for å forhindre mulig dråpesmitte.

Hva gjør du?

Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du se vår hjemmeside eller ringe oss direkte. Dette er da kostnadsfritt.

Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen hvis det er mulig.

Venteområdet
For å begrense antall personer på salongen samtidig, har vi fjernet ventegruppen vår. Vi ber deg derfor om å møte presis til timen, så du slipper å stå å vente så lenge før det er din tur. Du må gjerne vente utenfor salongen på senterets fellesarealer, men husk å holde minimumsavtand anbefalt av folkhelsesinstituttet.

Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av. Du kan også benytte toalettet rett ved siden av lokalet vårt. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Mobilbruk
Vi ble ikke pålagt mobilforbruk, men anbefaler likevel at du begrenser dette hos oss. Om du likevel må bruke telefonen, ber vi deg tørke av mobilen først med antibac og skrur av lyden.

Garderobe
Vi tar selvsagt imot yttertøyet ditt i et rent område, men om det er fint vær anbefaler vi deg å ta med et minimum av personlige eiendeler inn i salongen, slik at vi begrenser smittekildene.

Salgshylle
Trenger du produkter. Vennligst ikke ta på produktene. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg!

Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

Hygienetillegg
Siden myndighetene har pålagt oss smittevernsrutiner som koster oss både i utstyr og tidsbruk ser vi det nødvendig å ta oss 30kr ekstra betalt per besøk.
Vi legger ikke på prisene på alle behandlingene våre, men tar betalt for dette i denne tiden dette måtte gjelde.

Takk for at du forbereder deg til timen din sammen med oss! Vi gleder oss til å se deg!
Artikkelbilde - Velkommen til en trygg salong

Flere nyheter